AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişlerini kırılmış görmek

Kahve falında dişlerini kırılmış görmek

Kahve falında dişlerini kırılmış görmek maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine inanılır.

Kahve falında dişlerini kırılmış gördüyseniz:

  • Net olmayan konularda daha fazla soru sormanız gerekiyor.

Kahve falında dişlerini kırıldığını görmek tasaların ve üzüntülerin biteceğine, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin dişlerinin kırıldığını görmek büyük bir mala sahip olacağına, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dişlerin kırıldığını görmek büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında dişlerinin kırılarak döküldüğünü görmek bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında diş kırılmış görmek aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dişleri kırılmak maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırılmış çürük diş görmek huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında diş dolgusunun kırıldığını görmek stresinin çoğalacağına, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir