AnaSayfa / Genel / Kahve falında ön dişlerinin kırıldığını görmek

Kahve falında ön dişlerinin kırıldığını görmek

Kahve falında ön dişlerinin kırıldığını görmek ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına alamet eder.

Kahve falında ön dişlerinin kırıldığını gördüyseniz:

  • Karşı cinsten gelen ısrarlı teklifler sizi ne yapacağını bilemez hale getirebilir.

Kahve falında ön dişlerinin kırıldığını görmek illet hastalıklara tutulmayacağına, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ön diş kırılması görmek hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine işaret eder.

Kahve falında ön diş kırıldığını görmek asık yüzlerin güleceğine, birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine delalettir.

Kahve falında ön dişinin kırılmasını görmek bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, umutlarının yarım kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında ön dişin kırıldığını görmek kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ön dişin kırılmasını görmek ağlayacağına ve dertleneceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına alamet eder.

Kahve falında ön dişi kırılmak hayallerinin söneceğine, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ön alt dişinin kırıldığını görmek aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir