AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırılan diş görmek

Kahve falında kırılan diş görmek

Kahve falında kırılan diş görmek işlerini sabırla yoluna koyacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, işten yana şansının açık olacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında kırılan diş gördüyseniz:

  • Sizi farklı yöne çekmek isteyen kişiler olsa da kendi yolunuzdan şaşmamalısınız.

Kahve falında dişlerinin kırılarak döküldüğünü görmek hem amaçlarına nail olamayacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kırılmış diş görmek örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına inanılır.

Kahve falında diş dolgusunun kırıldığını görmek kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına alamet eder.

Kahve falında ön dişlerinin kırıldığını görmek sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında dişlerini kırıldığını görmek alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, dertlerinin dermanını bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bütün dişlerinin kırıldığını görmek kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına yorulur.

Kahve falında kırılmış çürük diş görmek parasının ve makamının artacağına, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında takma diş kırılması görmek telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir