AnaSayfa / Genel / Kahve falında diş kemiği görmek

Kahve falında diş kemiği görmek

Kahve falında diş kemiği görmek darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, hayallerinin de yarım kalacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına delalet eder.

Kahve falında diş kemiği gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı eyleri onların istediği gibi yapmanız ya da ele almanız konusunda üzerinizde baskı oluşturabilirler.

Kahve falında diş kemiği görmek çok istenen bir şeye sahip olunacağına, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına işarettir.

Kahve falında çürük kemik görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuzu kemiği görmek girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kemik kusmak kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babasının kemiklerini görmek övgü dolu sözler işiteceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kürek kemiği görmek ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına inanılır.

Kahve falında etsiz kemik görmek hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine inanılır.

Kahve falında kaburga kemiği görmek kişinin gülen yüzünün solacağına, işlerinizin bir süre güzel gideceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir