AnaSayfa / Genel / Kahve falında yara kabuğu kaldırmak

Kahve falında yara kabuğu kaldırmak

Kahve falında yara kabuğu kaldırmak gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, ününün çoğalacağına, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında yara kabuğu kaldırmak gördüyseniz:

  • Grup aktiviteleri ya da ekip çalışmaları esnasında tanışacağınız veya bir araya geleceğiniz kişiler sizi irite edebilir.

Kahve falında yara kabuğu kaldırmak aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kafa karışıklığından sıyrılacağına yorulur.

Kahve falında kabuklaşmış yara görmek eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına inanılır.

Kahve falında kafada yara kabuğu görmek hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, kötü durumlara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında başta yara kabuğu görmek anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kabuk bağlamış yara görmek rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, kendini yiyip bitireceğine delalet eder.

Kahve falında kabuklu yaralar görmek bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında kabuklu yara görmek kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yara kabuğunu koparmak bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir