AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayı kaldırmak

Kahve falında arabayı kaldırmak

Kahve falında arabayı kaldırmak bazı sağlık sorunları yaşanacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine yorulur.

Kahve falında arabayı kaldırmak gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi sır olarak saklamanızda fayda var.

Kahve falında arabayı kaldırmak lüks, konfor içinde olacağına, yeni bir yol çizileceğine delalet eder.

Kahve falında araba kaldırmak kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında arabayı elle kaldırmak kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, yaşamını kolaylaştıracağına işarettir.

Kahve falında yoldan taş kaldırmak maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, işinde aranan biri haline geleceğine delalettir.

Kahve falında ellerini havaya kaldırmak sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına işarettir.

Kahve falında el kaldırmak zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, temiz ve yeni bir sayfa açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini hastaneye kaldırmak küs kimselerin barışacağına, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında halıyı kaldırmak aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir