AnaSayfa / Genel / Kahve falında eğlenmeye gitmek

Kahve falında eğlenmeye gitmek

Kahve falında eğlenmeye gitmek zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, diplomalı kimse olacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, sıkıntıların sona ereceğine, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, rızkın artacağına delalettir.

Kahve falında eğlenmeye gitmek gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı doğru şekilde paylaştırmadan harekete geçmemenizde fayda var.

Kahve falında eğlenmeye gitmek uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine işarettir.

Kahve falında ek işte çalışmak işlerin kötü bir duruma geleceğine, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında ekilmemiş tarla görmek sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekilen tarla görmek yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına delalettir.

Kahve falında mercimek ektiğini görmek kazancının ve rızkının da garanti olacağına, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine alamet eder.

Kahve falında mısır ekildiğini görmek her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına yorulur.

Kahve falında ekilmiş patlıcan görmek aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına inanılır.

Kahve falında buğday ekildiğini görmek kimseye borçlanmayacağına, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir