AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişin arasında ip görmek

Kahve falında dişin arasında ip görmek

Kahve falında dişin arasında ip görmek hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dişin arasında ip gördüyseniz:

  • Maddi kazanç sağlamanıza yardım edecek fikirleri gözden kaçırmayın.

Kahve falında dişinin arasından ip çekmek bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, para pul sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dişin arasında ip görmek çok günah işleyeceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında diş arasında ip görmek alım gücünün artacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dişin arasından saç çıkarmak hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, hayırlı bir işe adım atılacağına delalettir.

Kahve falında dişin arasından kıl çıkarmak kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına, sağlığını da kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dişin arasından et çıkarmak mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine tabir olunur.

Kahve falında dişinin arasından et çıkarmak kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine yorulur.

Kahve falında dişinin arasında et görmek ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir