AnaSayfa / Genel / Kahve falında diri birini gömmek

Kahve falında diri birini gömmek

Kahve falında diri birini gömmek parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, ekmeksiz ve parasız kalacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında diri birini gömmek gördüyseniz:

  • Fikir, istek, ihtiyaç ya da düşüncelerinizi açık şekilde ortaya koymanız gerekiyor.

Kahve falında diriyi mezara gömmek hem çok mutlu olacağına, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına inanılır.

Kahve falında diri diri insan gömmek korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında diri bebek gömmek ün sahibi olacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kardeşini diri diri gömmek yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, günah işlemeyi terk edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında diri diri gömmek iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına işarettir.

Kahve falında birini diri diri mezara gömmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunu diri diri gömmek çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında diri gömmek geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir