AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir direğe çıkmak

Kahve falında yüksek bir direğe çıkmak

Kahve falında yüksek bir direğe çıkmak kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, bazı iş birlikleri yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek bir direğe çıkmak gördüyseniz:

  • Yapacağınız araştırmalar veya sorularınız sizi geçmişte yapmaktan keyif aldığınız işlere yöneltebilir.

Kahve falında yüksek direğe çıkmak alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir direğe çıkmak kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine delalettir.

Kahve falında yüksek direğe tırmanmak kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında direğe çıkmak kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gemi direğine çıkmak anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında direğin tepesine çıkmak belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında direk yıkıldığını görmek helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil direk görmek sorunları ortadan kaldıracağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir