AnaSayfa / Genel / Kahve falında dipten yüzmek

Kahve falında dipten yüzmek

Kahve falında dipten yüzmek kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, hayırlı adımlar atılacağına, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, yeni işlere gireceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, işlerin daha kötüye gideceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına yorulur.

Kahve falında dipten yüzmek gördüyseniz:

  • Bir iş arkadaşınız işten ayrılabilir.

Kahve falında deniz dibinde yüzmek çok başarılı işlere girileceğine, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dipte yüzmek çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine alamet eder.

Kahve falında havuzun dibinden yüzmek huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında dipten yüzmek kazancının azalacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizin dibinden yüzmek maddi olarak büyüyeceğine, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında havuzun dibinde yüzmek müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına inanılır.

Kahve falında denizin dibinde yüzmek çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına inanılır.

Kahve falında suyun dibinde yüzmek maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir