AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz dibinde yüzmek

Kahve falında deniz dibinde yüzmek

Kahve falında deniz dibinde yüzmek işlerinin düzeleceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, ayrılık yaşanacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine alamet eder.

Kahve falında deniz dibinde yüzmek gördüyseniz:

  • Kafanızdan geçen veya istediğiniz şey her ne ise, o alanda ilerleme şansınız var.

Kahve falında denizin dibinden yüzmek durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında deniz dibinde yüzmek kafasını toparlayamayacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denizin dibinde yüzmek işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, çok resmi görevlerde bulunacağına delalet eder.

Kahve falında dipten yüzmek neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında suyun dibinde yüzmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına delalettir.

Kahve falında havuzun dibinde yüzmek mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında havuzun dibinden yüzmek rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, inancını bir kenara atacağına işaret eder.

Kahve falında dipte yüzmek ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir