AnaSayfa / Genel / Kahve falında dipte yüzmek

Kahve falında dipte yüzmek

Kahve falında dipte yüzmek sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında dipte yüzmek gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı serbest bırakmanız yeni çözüm yollarını, yeni fikirleri veya yeni fırsatları hayatınıza taşıyabilir.

Kahve falında deniz dibinde yüzmek iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine delalet eder.

Kahve falında havuzun dibinde yüzmek bereket ve zenginlik sahibi olacağına, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında havuzun dibinden yüzmek elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizin dibinde yüzmek eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dipte yüzmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına işaret eder.

Kahve falında suyun dibinde yüzmek dirliğin bozulabileceğine, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına işarettir.

Kahve falında dipten yüzmek ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, maddi açıdan dibe vurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizin dibinden yüzmek başarısız olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir