AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuzun dibinden yüzmek

Kahve falında havuzun dibinden yüzmek

Kahve falında havuzun dibinden yüzmek bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına, adaletin geleceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine delalet eder.

Kahve falında havuzun dibinden yüzmek gördüyseniz:

  • Çalışmalarınız boşa gitmeyecek.

Kahve falında havuzun dibinden yüzmek destek istediği kişilerden destek alamayacağına, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında havuzun dibinde yüzmek ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında havuzun dibini görmek sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında havuzun dibine dalmak kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına işarettir.

Kahve falında havuzda dibe dalmak fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında havuz dibine dalmak uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına alamet eder.

Kahve falında havuzun dibinde olmak uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, parasal olarak çok büyük destek vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında havuzun dibinde oturmak kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir