AnaSayfa / Genel / Kahve falında din görevlisi görmek

Kahve falında din görevlisi görmek

Kahve falında din görevlisi görmek sevinçli ve mutlu haberler alacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında din görevlisi gördüyseniz:

  • Hayallerinizden veya hedeflerinizden bahsederken sadece olumsuz yönlerini hatırlatıyor olabilirsiniz.

Kahve falında din görevlisi görmek sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında başbakandan görev almak kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başka bir göreve atanmak yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına delalettir.

Kahve falında göreve atanmak işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında görevinden alınmak uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine inanılır.

Kahve falında eski görev yerini görmek sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine işaret eder.

Kahve falında görevden alındığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir göreve atanmak ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir