AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir göreve atanmak

Kahve falında bir göreve atanmak

Kahve falında bir göreve atanmak isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, yol alacağına ve zaferler elde edeceğine işarettir.

Kahve falında bir göreve atanmak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun sizi oyalayan bazı ufak tefek şeyler çıkabilir.

Kahve falında bir üst göreve atanmak huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir göreve atanmak hayatını stresten uzakta geçireceğine, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka bir göreve atanmak hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göreve atanmak atılıma geçeceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında görev yerinin değiştiğini görmek çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine tabir olunur.

Kahve falında araştırma görevlisi olmak herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, kudret ve hikmet sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında sınav görevlisi olmak özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine yorulur.

Kahve falında güvenlik görevlisinden kaçmak iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, sevdiği kişilerin mutlu olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir