AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka bir göreve atanmak

Kahve falında başka bir göreve atanmak

Kahve falında başka bir göreve atanmak fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, hayat düzeninin alt üst olacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, istediği oranda da eğleneceğine, kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine rivayet eder.

Kahve falında başka bir göreve atanmak gördüyseniz:

  • İstediğiniz bir işe kavuşmak üzeresiniz.

Kahve falında başka bir göreve atanmak düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine işarettir.

Kahve falında bir göreve atanmak eğlenceli günler geçireceğine, günü birlik tatillere çıkacağına işarettir.

Kahve falında bir üst göreve atanmak acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına işarettir.

Kahve falında göreve atanmak ticaretten yana şanslarının açık olacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında görev yeri değişikliği görmek bekarlar için evlenmeye, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına inanılır.

Kahve falında görev değişikliği görmek önemli bir lider haline geleceğine, istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında kendini güvenlik görevlisi görmek yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında görev değiştirmek kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir