AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski görev yerini görmek

Kahve falında eski görev yerini görmek

Kahve falında eski görev yerini görmek yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, büyük özgüven kazanacağına, arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, kendisini geliştireceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına alamet eder.

Kahve falında eski görev yerini gördüyseniz:

  • Eğlence arayışı veya olanağı artıyor.

Kahve falında eski görev yerini görmek sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına alamet eder.

Kahve falında ilk görev yerini görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, yanlış kişilere denk geleceğine delalettir.

Kahve falında görev yeri değişikliği görmek belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına alamet eder.

Kahve falında görev yerinin değiştiğini görmek sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında öğretim görevlisi görmek asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir göreve seçilmek iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir üst göreve atanmak dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında göreve gitmek kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir