AnaSayfa / Genel / Kahve falında göreve atanmak

Kahve falında göreve atanmak

Kahve falında göreve atanmak çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, seçkin bir eleman haline geleceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında göreve atanmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri parlak zekanızla etkileyemezseniz, olaylar istendiği gibi gitmeyebilir.

Kahve falında başka bir göreve atanmak sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, çekilen zahmetin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında bir üst göreve atanmak hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göreve atanmak sıkılacağı bir haber almaya, evlatlarının hayrını göreceğine işarettir.

Kahve falında bir göreve atanmak günden günde daha fazla stres yapacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında güvenlik görevlisinden kaçmak yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına işaret eder.

Kahve falında görev yerinin değiştiğini görmek önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına tabir olunur.

Kahve falında bir göreve seçilmek çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına delalettir.

Kahve falında görevden alındığını görmek karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir