AnaSayfa / Genel / Kahve falında yokuş yukarı yürümek

Kahve falında yokuş yukarı yürümek

Kahve falında yokuş yukarı yürümek yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında yokuş yukarı yürümek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler başarısızlıklarını size yüklemeye çalışıyor olabilir.

Kahve falında yokuş yukarı yürümek kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine delalettir.

Kahve falında yokuş yukarı yürüdüğünü görmek sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine tabir olunur.

Kahve falında yokuş yukarı bisiklet görmek yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yürüyerek yokuş yukarı çıkmak çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, ün salacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yokuş yukarı araba itmek eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına inanılır.

Kahve falında yokuş yukarı gitmek çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında yokuş yukarı çıktığını görmek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, bir daha ölene kadar bırakmayacağına işaret eder.

Kahve falında yokuştan yukarı çıkmak üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir