AnaSayfa / Genel / Kahve falında yokuş yukarı kaymak

Kahve falında yokuş yukarı kaymak

Kahve falında yokuş yukarı kaymak kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına işaret eder.

Kahve falında yokuş yukarı kaymak gördüyseniz:

  • Size hayat hakkında akıl vermeye çalışan kişiler olabilir veya sizin gidişatınızla ilgili yorumlar yapabilirler.

Kahve falında yokuş yukarı kaymak karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında yokuş yukarı çıktığını görmek daha fazla dünya malı sahibi olacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına delalet eder.

Kahve falında arabayı yokuş yukarı sürmek ayrılığın sandığından da uzun olacağına, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında yokuş yukarı bisiklet görmek aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine yorulur.

Kahve falında yokuş yukarı yürüdüğünü görmek sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına işaret eder.

Kahve falında yokuş yukarı koşmak atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına işarettir.

Kahve falında yokuş yukarı gitmek bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yokuş yukarı araba itmek hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir