AnaSayfa / Genel / Kahve falında yokuştan kaymak

Kahve falında yokuştan kaymak

Kahve falında yokuştan kaymak sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, mutlu olacağına, hafifleyeceğine alamet eder.

Kahve falında yokuştan kaymak gördüyseniz:

  • Bir an önce, somut adımlar atmanız gerekebilir.

Kahve falında yokuştan kaydığını görmek kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine inanılır.

Kahve falında yokuş yukarı kaymak emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yokuşta kaymak işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında yokuştan kaymak istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yokuş aşağı kaymak bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yokuşu çıkamamak girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına delalet etmektedir.

Kahve falında taşlı yokuş görmek başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dik yokuş tırmanmak dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir