AnaSayfa / Genel / Kahve falında karlı yokuş çıkmak

Kahve falında karlı yokuş çıkmak

Kahve falında karlı yokuş çıkmak şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, aksine işe neredeyse köstek olacağına, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına inanılır.

Kahve falında karlı yokuş çıkmak gördüyseniz:

  • Yeni bağlantılar kurabilir, yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

Kahve falında karlı yokuş çıkmak hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karlı yokuş görmek çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, huzurlu ve sakin bir yaşama işaret eder.

Kahve falında karlı yokuş tırmanmak büyük mutluluk duyulacağına, ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine inanılır.

Kahve falında toprak yokuş çıkmak elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taksiyle yokuş çıkmak kazancının da eksilmeyeceğine, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dik yokuşu çıkmak mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yokuşu çıkmak sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında beyaz arabayla yokuş çıkmak programların ve projelerin tutmayacağına, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir