AnaSayfa / Genel / Kahve falında dilini kestiğini görmek

Kahve falında dilini kestiğini görmek

Kahve falında dilini kestiğini görmek işbirliği içinde olacağına, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, itibarının ve makamının artacağına, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına, insanlarla karşı karşıya geleceğine, insanların yolunu aydınlatacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, ne yapacağına karar veremeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında dilini kestiğini gördüyseniz:

  • Size tavsiyede bulunabilecek kişileri dinlemenizde veya direktifler vermek yerine, önerilerde bulunma yolunu seçmenizde fayda var.

Kahve falında dilini kestiğini görmek mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına işarettir.

Kahve falında dilin şiştiğini görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına işarettir.

Kahve falında bilmediği dili konuşmak sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında yılan dilini koparmak maneviyatını daha ön planda tutacağına, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dil konuşmak çok başarılı adımlar atacağına, ona kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında küçük dilini görmek işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında dile piercing takmak üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında dilini deldirmek sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, çevreye karşı itibarın artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir