AnaSayfa / Genel / Kahve falında dilin şiştiğini görmek

Kahve falında dilin şiştiğini görmek

Kahve falında dilin şiştiğini görmek sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, planların aksayacağına, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, manevi rahatlamaya erileceğine, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına inanılır.

Kahve falında dilin şiştiğini gördüyseniz:

  • Umulmadık paralar gelebilir.Aklınızı kullanarak başkalarının farkedemediği fırsatları görüp, iyi değerlendirebilirsiniz.

Kahve falında dilin şiştiğini görmek içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine yorulur.

Kahve falında dilinin şiştiğini görmek yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzun dilli yılan görmek girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine yorulur.

Kahve falında büyük dil görmek sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına yorulur.

Kahve falında dilinin kopmasını görmek girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sağır dilsiz birinin konuştuğunu görmek evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dilin kanadığını görmek girdiği işlerde zorluk çekeceğine, büyük takdir toplanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yabancı dil konuşamamak parasının ve malının eksilmeyeceğine, bereket ve mutluluk elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir