AnaSayfa / Genel / Kahve falında dilini deldirmek

Kahve falında dilini deldirmek

Kahve falında dilini deldirmek hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, sorunlarının birken beş olacağına, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine, istediği makama geleceğine, canlanacağına tabir olunur.

Kahve falında dilini deldirmek gördüyseniz:

  • Sizinle aynı amaçlara sahip ciddi kişilelerle bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında dil deldirmek Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dilini deldirmek sevinçli ve mutlu haberler alacağına, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine tabir olunur.

Kahve falında kulağını deldirdiğini görmek diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına yorulur.

Kahve falında yeri delmek sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında demir delmek stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına alamet eder.

Kahve falında kulağını delmek verilen emeklerin karşılığının alınacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kulaklarını deldirmek yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında dudağını delmek kötü ve tatsız sözler işiteceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir