AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan dilini koparmak

Kahve falında yılan dilini koparmak

Kahve falında yılan dilini koparmak sorunlarından kurtulacağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, hayırlı haberler duyacağına, sevindirici şeyler duymaya, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına yorulur.

Kahve falında yılan dilini koparmak gördüyseniz:

  • Kendi fikir, nasihat veya önerilerinize güvenebilirsiniz.

Kahve falında yılanın dilini görmek içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine alamet eder.

Kahve falında yılan dilini koparmak en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine, ona kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında dilsiz yılan görmek kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında yılanın dilini kesmek zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı dilli yılan görmek ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılan dili görmek çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılanın dilini çıkardığını görmek başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına tabir olunur.

Kahve falında yılan dilli insan görmek kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir