AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilmediği dili konuşmak

Kahve falında bilmediği dili konuşmak

Kahve falında bilmediği dili konuşmak ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bilmediği dili konuşmak gördüyseniz:

  • Değer yargınız size ait olduğu gibi kimse tarafından da yönlendirilemez.Bu yüzden çevrenizde meydana gelen olayları abartmamalısınız.

Kahve falında farklı dil konuşmak kazancının ilk önce azalacağına, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına işaret eder.

Kahve falında işaret diliyle konuşmak yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yabancı dil konuşmak çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına alamet eder.

Kahve falında başka bir dil konuşmak ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dil konuşmak hararetli olayların meydana geleceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında yabancı bir dil konuşmak eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, günahkar olacağı işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında bilmediği dili konuşmak yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, oldukça uzun bir yolculuğa delalet eder.

Kahve falında bilmediğin bir dil konuşmak maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir