AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük dilini görmek

Kahve falında küçük dilini görmek

Kahve falında küçük dilini görmek her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, hasretin ve özlemin biteceğine, uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, büyük adımlar atacağına, kısmetlerin artacağına, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında küçük dilini gördüyseniz:

  • Pek çok kişi verilen görevleri veya yerine getirilmesi gereken işleri halletme konusunda başarı sağlamıyor olabilir.

Kahve falında küçük dilini görmek daha sık bir araya geleceğine, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine inanılır.

Kahve falında küçük dil görmek bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, hafifleyeceğine, mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında küçük dilinin koptuğunu görmek yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küçük dilini yutmak önünün açılacağına, hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine yorulur.

Kahve falında kırmızı dilli yılan görmek maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine, neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin dil çıkardığını görmek çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dilenen kadın görmek ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına delalettir.

Kahve falında dil yemek dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir