AnaSayfa / Genel / Kahve falında dil deldirmek

Kahve falında dil deldirmek

Kahve falında dil deldirmek başarılarının takdir edileceğine, deyim yerindeyse paranın pul olacağına, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında dil deldirmek gördüyseniz:

  • Sizi zorlayan veya üzerinizde baskı kurmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında dilini deldirmek kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dil deldirmek kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kulağı delmek iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine inanılır.

Kahve falında kendi kulağını delmek parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına işarettir.

Kahve falında kulak delmek kader çarkının kişiden yana döneceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına yorulur.

Kahve falında kulağını delmek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, zor günlerini arkasında bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dudağını delmek hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında toprak delmek yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir