AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne babayı hasta görmek

Kahve falında anne babayı hasta görmek

Kahve falında anne babayı hasta görmek her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine delalet eder.

Kahve falında anne babayı hasta gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım edebilmek için elinizden geleni yapmalısınız.

Kahve falında anne babayı hasta görmek mutlu bir aile hayatına sahip olacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında anne ve babayı hasta görmek çok hatalı çalışmalara gireceğine, dertlerin çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında baba anneyi hasta görmek mutlu ve sağlıklı olacağına, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Kahve falında anne babasını hasta görmek bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, çok mutlu ve sevinçli olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anne baba hasta görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine yorulur.

Kahve falında hasta babasının iyileştiğini görmek rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine alamet eder.

Kahve falında babanı hasta görmek çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına inanılır.

Kahve falında hasta baba görmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir