AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta babasının iyileştiğini görmek

Kahve falında hasta babasının iyileştiğini görmek

Kahve falında hasta babasının iyileştiğini görmek umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, yaralarına da merhem olacağına, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında hasta babasının iyileştiğini gördüyseniz:

  • Maddi açıdan kısmen olumlu gelişmeler ya da karlı alışverişler söz konusu olabilir.

Kahve falında hasta babayı iyileşmiş görmek işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine rivayet eder.

Kahve falında hasta babasının iyileştiğini görmek uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, onunla yeniden kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında hasta babasını iyileşmiş görmek kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında hasta babanın iyileştiğini görmek başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına delalet eder.

Kahve falında hasta yakınını iyi görmek kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hasta çocuğun iyileştiğini görmek dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine işaret eder.

Kahve falında hasta bir kişinin iyileştiğini görmek kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına delalet eder.

Kahve falında hasta annenin iyileştiğini görmek ailevi sorunlar yaşanacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir