AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne ve babayı hasta görmek

Kahve falında anne ve babayı hasta görmek

Kahve falında anne ve babayı hasta görmek işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına alamet eder.

Kahve falında anne ve babayı hasta gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla ya da yeteneklerinizi geliştirebileceğiniz aktivitelerle vakit geçirebilirsiniz.

Kahve falında anne babasını hasta görmek imza ve söz yetkisi edineceğine, para yatıracağına ve zarar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında anne babayı hasta görmek çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, yeni çalışmalara girişileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında anne ve babayı hasta görmek yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine inanılır.

Kahve falında anne baba hasta görmek sevginin ve huzurun hâkim olacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında baba anneyi hasta görmek çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, işlerinin iyi gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vefat etmiş babayı hasta görmek epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında babanızın hasta olduğunu görmek hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında babayı hasta görmek verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, haksızlığa uğranacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir