AnaSayfa / Genel / Kahve falında dili koparmak

Kahve falında dili koparmak

Kahve falında dili koparmak mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, can sıkıntısının sona ereceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına yorulur.

Kahve falında dili koparmak gördüyseniz:

  • Ne olursa olsun sakinliklerini korumalarında fayda var.

Kahve falında başkasının dilini koparmak sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına inanılır.

Kahve falında pişmiş dil görmek iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına işaret eder.

Kahve falında dilinin parçalandığını görmek yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin dilini görmek sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi dilini yemek yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dilin kopmasını görmek hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, gelirinin de garanti altında olacağına alamet eder.

Kahve falında hayvan dili yediğini görmek onlar için çabalayacağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancı dil konuşmak içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir