AnaSayfa / Genel / Kahve falında dilimlenmiş kuru soğan görmek

Kahve falında dilimlenmiş kuru soğan görmek

Kahve falında dilimlenmiş kuru soğan görmek çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına, sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dilimlenmiş kuru soğan gördüyseniz:

  • Konuşmaktan çok uygulamacı olmanız gerekiyor.

Kahve falında dilimlenmiş kuru soğan görmek insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dilimlenmiş soğan görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına delalet eder.

Kahve falında kuru soğan doğradığını görmek hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru soğan yediğini görmek sevdiklerine kavuşacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kuru soğan koklamak herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kuru soğan soymak sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir çuval kuru soğan görmek sevilen bir dostun geleceğine, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına delalet eder.

Kahve falında kuru soğan kabuğu görmek kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir