AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru soğan soymak

Kahve falında kuru soğan soymak

Kahve falında kuru soğan soymak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına alamet eder.

Kahve falında kuru soğan soymak gördüyseniz:

  • Bir süredir sizi tatmin etmeyen ilişkiler ya da işler sıkıntı sebebi olabilir.

Kahve falında kuru soğan soymak dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru soğan soyduğunu görmek aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına yorulur.

Kahve falında yeşil soğan soymak girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında soğan kabuğu soymak sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında soğan soyduğunu görmek sorunların hallolacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına tabir olunur.

Kahve falında soğan soymak şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına işaret eder.

Kahve falında soğan sarımsak soymak uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında patates soğan soymak bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir