AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne babayı boşanmış görmek

Kahve falında anne babayı boşanmış görmek

Kahve falında anne babayı boşanmış görmek istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, alın terinin karşılığını alacağına, ancak fal sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine rivayet eder.

Kahve falında anne babayı boşanmış gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya duygusal yaşamınızı ilgilendiren değişiklikler söz konusu olabilmesi kapıyı açık tutmalısınız.

Kahve falında anne babasını boşanmış görmek anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında anne ve babanın boşanacağını görmek mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına delalettir.

Kahve falında anne babayı boşanmış görmek onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anne ve babayı boşanmış görmek gözünü para hırsı bürüyeceğine, fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında anne ve babasını boşanmış görmek kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anne ve babanın tartıştığını görmek dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına delalet etmektedir.

Kahve falında annenin babanın ayrıldığını görmek dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anne babayı uyurken görmek sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir