AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin babanın ayrıldığını görmek

Kahve falında annenin babanın ayrıldığını görmek

Kahve falında annenin babanın ayrıldığını görmek ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına, tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında annenin babanın ayrıldığını gördüyseniz:

  • Tamirat işleri veya tamir edilmesi gereken ilişkiler size pahalıya mal olabilir.

Kahve falında anne babasının ayrıldığını görmek sorunlarının tamamen biteceğine, yokluk içine düşeceğine inanılır.

Kahve falında anne babadan ayrılmak endişelerin sona ereceğine, yüzünde güller açacağına alamet eder.

Kahve falında anne ve babanın ayrıldığını görmek sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, çok ünlü bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında annenin babanın ayrıldığını görmek hükmünün geçmeyeceğine, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine delalettir.

Kahve falında anne ve babasının ayrıldığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, temize çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anne babanın ayrıldığını görmek üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında annesiyle babasının ayrıldığını görmek ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine delalettir.

Kahve falında anneyle babanın ayrıldığını görmek kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir