AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne ve babasını boşanmış görmek

Kahve falında anne ve babasını boşanmış görmek

Kahve falında anne ve babasını boşanmış görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, insanlara küsüleceğine, uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, kendisi için faydalı şeyler yapacağına, işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine rivayet eder.

Kahve falında anne ve babasını boşanmış gördüyseniz:

  • Ya da bazı konulara bakış açınız tamamen değişebilir.

Kahve falında anne babasını boşanmış görmek kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, iş güç sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında anne ve babasını boşanmış görmek sevginin ve huzurun hâkim olacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine alamet eder.

Kahve falında anne ve babayı boşanmış görmek iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anne ve babanın boşanacağını görmek geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında anne babayı boşanmış görmek hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına delalet eder.

Kahve falında annesinin babasının öldüğünü görmek mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babayı anneyi görmek kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına işarettir.

Kahve falında anne babayı ölmüş görmek aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, alkış alacağına ve itibar göreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir