AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne ve babayı boşanmış görmek

Kahve falında anne ve babayı boşanmış görmek

Kahve falında anne ve babayı boşanmış görmek aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, yanlış bir karar verileceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, en yüksek makamlara oturacağına, işinden ve hayatından geri kalacağına, sevdiği kişilerin mutlu olacağına, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında anne ve babayı boşanmış gördüyseniz:

  • Dengesiz bir kişilik sergilemeyin.

Kahve falında anne ve babayı boşanmış görmek kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına işarettir.

Kahve falında anne babasını boşanmış görmek güzel bir hayat süreceğine, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına delalettir.

Kahve falında anne ve babanın boşanacağını görmek kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anne babayı boşanmış görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında anne ve babasını boşanmış görmek özgüveninin yerine geleceğine, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize tabir olunur.

Kahve falında anne babasını hacca göndermek gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine delalettir.

Kahve falında anne babasını hacca gittiğini görmek elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü anne babayı görmek onunla yeniden kavuşacağına, gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir