AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne ve babanın boşanacağını görmek

Kahve falında anne ve babanın boşanacağını görmek

Kahve falında anne ve babanın boşanacağını görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, ekmek bulamayacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatının ağzının tadına göre olacağına, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına inanılır.

Kahve falında anne ve babanın boşanacağını gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bazı olayları çabuk algılayıp hızla kontrolü ele geçirebilirsiniz.

Kahve falında anne babayı boşanmış görmek yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine delalettir.

Kahve falında anne ve babayı boşanmış görmek sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında anne babasını boşanmış görmek iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine yorulur.

Kahve falında anne ve babanın boşanacağını görmek çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anne ve babasını boşanmış görmek hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş anne ve babayı görmek Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının annesini babasını görmek bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına, bereketli günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anne babasını öldüğünü görmek şansının açık olacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir