AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne babayı uyurken görmek

Kahve falında anne babayı uyurken görmek

Kahve falında anne babayı uyurken görmek yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anne babayı uyurken gördüyseniz:

  • Özel yaşamınıza ait bilgileri veya sırları kimseyle paylaşmamanızda fayda var.

Kahve falında anne babayı uyurken görmek eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babayı uyurken görmek borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, satışlarının ya da üretiminin artacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş babasını uyurken görmek zorluklarını aşmayı bileceğine, geçim için verdiği savaşın kızışacağına rivayet eder.

Kahve falında babanı uyurken görmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına yorulur.

Kahve falında babayı uyurken görmek hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında babasını uyurken görmek borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölen babayı uyurken görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölen babasını uyurken görmek asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir