AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanatlı peri görmek

Kahve falında kanatlı peri görmek

Kahve falında kanatlı peri görmek geçim derdinin de ortadan kalkacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kanatlı peri gördüyseniz:

  • Pek çok kimse sizinle ilgilenmeye başlayabilir.

Kahve falında kanatlı peri görmek para yatıracağına ve zarar edeceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında peri bacaları görmek kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında cin peri görmek hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su perisi görmek mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine işarettir.

Kahve falında iyilik perisi görmek tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini peri olarak görmek çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçan peri görmek sıkıntıların aşılacağına, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında peri görmek aileye yeni bir bebeğin katılacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir