AnaSayfa / Genel / Kahve falında peri olmak

Kahve falında peri olmak

Kahve falında peri olmak iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, ancak daha büyük çalışmalar yapmak için fal sahibinden yardım isteyeceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında peri olmak gördüyseniz:

  • Altından kalkabileceğiniz kadarı için yola çıkmalısınız.

Kahve falında peri olmak elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine işarettir.

Kahve falında cin ve peri görmek yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kanatlı peri görmek dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına, işlerin düzgün gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük peri görmek eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında peri bacaları görmek rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cin peri görmek hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iyilik perisi görmek hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında perili ev görmek hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir