AnaSayfa / Genel / Kahve falında perili köşk görmek

Kahve falında perili köşk görmek

Kahve falında perili köşk görmek yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine delalettir.

Kahve falında perili köşk gördüyseniz:

  • Tüm gerçekleri öğrendikten sonra daha doğru adımlar atabilirsiniz.

Kahve falında perili köşk görmek ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine, övgü dolu sözler işiteceğine işaret eder.

Kahve falında uçan periler görmek sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında peri bacası görmek sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, statü atlayacağına tabir olunur.

Kahve falında cin ve peri görmek malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına delalet eder.

Kahve falında su perisi görmek işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında iyilik perisi görmek ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında peri olduğunu görmek iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında peri bacaları görmek uğradığı zararları telafi edeceğine, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir