AnaSayfa / Genel / Kahve falında peri bacaları görmek

Kahve falında peri bacaları görmek

Kahve falında peri bacaları görmek başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, keyfin bozulacağına, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında peri bacaları gördüyseniz:

  • Belli bağlardan ya da planlardan kurtulmanız kendi potansiyelinizin farkına varmanızı sağlayacaktır, unutmayın.

Kahve falında peri bacası görmek rahata ereceğine, ferahlayacağına, kırgınlıkların biteceğine işarettir.

Kahve falında peri bacalarını görmek çok büyük zorluklar atlatacağına, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına işarettir.

Kahve falında peri bacaları görmek elinin darlığa düşeceğine, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine alamet eder.

Kahve falında perili köşk görmek sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük peri görmek atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında peri olmak insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kanatlı peri görmek bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve falı kapatan kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında peri olduğunu görmek belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir