AnaSayfa / Genel / Kahve falında dilek havuzu görmek

Kahve falında dilek havuzu görmek

Kahve falında dilek havuzu görmek kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, bazı kişilerin kalbini kıracağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına, bununla birlikte işlerin boş verileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dilek havuzu gördüyseniz:

  • Sağlığınızda önemli bir zayıflık olmamakla birlikte enerji seviyeniz düşük, fiziki bitkinlik içinde olabilirsiniz.

Kahve falında dilek havuzuna para atmak yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında dilek havuzu görmek geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına delalettir.

Kahve falında dilek çeşmesi görmek sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında dilek duası görmek yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, rızkın genişleyeceğine, bu sayede fal sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına inanılır.

Kahve falında mumla dilek dilemek bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dilek tutup mum üflemek bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına tabir olunur.

Kahve falında yıldız kaydığını dilek tuttuğunu görmek çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dilek perisi görmek kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, büyük fırsatlar yakalayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir