AnaSayfa / Genel / Kahve falında dil soymak

Kahve falında dil soymak

Kahve falında dil soymak yalan söyleyeceğine, insanları kıracağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dil soymak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin onlara öfkelenmeye ya da tavır almaya başladığınızı anlamasını sağlamak isteyebilirsiniz.

Kahve falında dil soymak yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine, huzurunun kaçacağına delalet eder.

Kahve falında ev soymak bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında mandalina soymak güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında soğan soyduğunu görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, evliyse çocuk sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin derisini soymak kendine olan özgüvenine kavuşacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında portakal kabuğu soymak çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında müze soymak yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarımsak soymak iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir