AnaSayfa / Genel / Kahve falında müze soymak

Kahve falında müze soymak

Kahve falında müze soymak elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, güzel fırsatların elde edileceğine, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, zorluğa düşeceğine, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, yeni bir sayfa açacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına rivayet eder.

Kahve falında müze soymak gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili olarak da kendinize biraz daha özen gösterip, spor yapmaya çalışmalısınız.

Kahve falında müze soymak kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, neşeli ve huzurlu bir geleceğe rivayet eder.

Kahve falında müzeye görmek çok büyük bir ortaklığa gireceğine, kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine yorulur.

Kahve falında mevlana müzesini görmek insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına delalettir.

Kahve falında atatürk müzesi görmek aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine işaret eder.

Kahve falında müze kapısı görmek kötülüklere gözünü kapatmaya, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında müzemmil suresini görmek yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tarihi müze görmek maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağlayacağına, strese gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü soymak evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir