AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarımsak soymak

Kahve falında sarımsak soymak

Kahve falında sarımsak soymak içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına, neşesini kaçıracağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında sarımsak soymak gördüyseniz:

  • Hayalleriniz sınır tanımıyor.

Kahve falında kuru sarımsak soymak keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, bereketinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarımsak soyduğunu görmek iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çeşitli projeler ortaya koyacağına işarettir.

Kahve falında sarımsak soymak sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, hayatının güzelleşeceğine işarettir.

Kahve falında soğan sarımsak soymak sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sarımsak ayıklamak daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında sarımsak dövmek kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, neredeyse kahrolacağına alamet eder.

Kahve falında birine sarımsak vermek işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, onlarla ayrı düşeceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil soğan sarımsak görmek deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, yenileneceğine ve can bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir